Faciliteiten

Bistro Het vervolg

In onze bistro kunt u heerlijk ontbijten, lunchen, dineren. Voor een drankje of borrelhapje op ons bosrijk terras of gezellige binnen bij de houtkachel, bent u van harte welkom!

Boodschappen aan huis

Bent u slecht ter been of hebt u gewoon geen zin om de boodschappen te halen? Bij de Plus Markt in Schinveld kunt u online boodschappen bestellen en deze worden bezorgt in uw huisje.

Dé gratis digitale leesmap voor onze gasten!

Dankzij onze samenwerking met Wait krijg je toegang tot meer dan 3.000 tijdschriften, boeken en luisterboeken. Download de gratis Wait app via https://link.wait.nl.

Als je verblijft op De Brenkberg, kun je meteen lezen en luisteren. We wensen je veel lees- en luisterplezier!

Schinveldse bossen

De natuurgebieden en Zuid-Limburg zijn prachtige groene rustpunten in de pure natuur. Beleef bijvoorbeeld de 5-sterren wandelroute in de Schinveldse Bossen. Een nog onontdekte groene parel van formaat: het grootste aaneengesloten bosgebied van het nationaal Landschap Zuid-Limburg. Er zijn ook prachtige fietsroutes!

Speeltuin

De Brenkberg heeft een leuke eigen speeltuin die dagelijks is geopend tussen 8:00 en 22:00 uur. 

Verder ligt naast het park een grote speeltuin, de Breukberg, met leuke en spannende speeltuigen en een buiten peuterbad. Voor verdere informatie en openingstijden, volg de button.

Fietsverhuur

Neemt u uw eigen niet mee naar ons park? Het is geen enkel probleem om een fiets te huren! Even lekker eruit, door de natuur!

BBQ

Met uw eigen BBQ kunt u heerlijk genieten voor uw huisje op het grasveld of kiezelveld. In onze Bistro ‘Het Vervolg’ zijn op reservering BBQ pakketten te bestellen.

Tennisbaan

Op 2 km afstand van ons park kunt u een buiten gravel  tennisbaan huren bij TC Schinveld. Voor € 5 per dagdeel per tennisbaan kunt u tussen 10.00 en 18.00 uur tennissen. Het seizoen loopt van begin april tot eind oktober. Reserveren kan bij onze receptie, hier zijn eventueel ook rakets en ballen verkrijgbaar. Tennisschoenen en banen vegen na gebruik vanzelfsprekend.

Scroll naar boven