Finse chalets | Mobil homes | Motelkamers | Lodges met privé sauna en jacuzzi... boek je hier rechtstreeks met de beste voorwaarden!

Welkom bij Bospark De Brenkberg.
Ongestoord genieten in het Limburgse Schinveld

Op ons mooie bospark vind je alles om zorgeloos te kunnen genieten van een fijn verblijf. In directe omgeving is veel te zien en te beleven wat een vakantie op ‘De Brenkberg’ verrassend veelzijdig maakt. Zoek je liever de rust op dan zit je ook goed op Bospark De Brenkberg. Geen zin om te koken? Dat komt goed uit want in onze Bistro ‘het Vervolg’ of op het terras kun je terecht voor een voedzaam en smakelijk ontbijt, een heerlijke lunch, diner, borrelhapjes, verfrissende drankjes of gewoon een lekkere kop koffie.

Onze accommodaties staan middenin de Schinveldse bossen. Wij bieden een ruime keuze uit stoere Finse chalets, moderne Mobil homes maar ook prettige Motelkamers en voor als het wat luxer mag zijn zelfs stijlvolle Lodges met privé sauna en jacuzzi. Bekijk hier online de beschikbaarheid, prijzen en mogelijkheden of boek direct en rechtstreeks met de beste voorwaarden zoals gratis voorkeur accommodaties en gemakkelijke annulering!

Altijd wat te doen in de omgeving
Sporten, relaxen, evenementen en meer...

Schinveld valt onder gemeente Beekdaelen. In de omgeving van Bospark De Brenkberg is vanalles te doen. Of je nu komt voor rust of dat je liever actief bezig bent, mogelijkheden te over om je tijd op de Brenkberg aangenaam door te brengen.

“Een gezellige, schone en ruime houten chalet. De Brenkberg is een heerlijk rustig park in de Schinveldse bossen. We hebben genoten!”

Nieuws & Evenementen
rondom Bospark de Brenkberg

Plattegrond en faciliteiten
van Bospark de Brenkberg

Bospark De Brenkberg biedt alle faciliteiten die nodig zijn om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Klik op de plattegrond voor meer informatie over de diverse voorzieningen op ons park.

Geniet van een hapje en een drankje

bij Bistro Het Vervolg

Scroll naar boven